Besiktiga bilen

Välkommen till besiktigabilen.se – din ultimata guide för bilbesiktning i Sverige. Vi är dedikerade till att hjälpa bilägare i hela landet att förbereda sig för och genomföra en framgångsrik besiktning av sina fordon. Vi vet hur viktigt det är att se till att ditt fordon uppfyller alla krav som ställs och är säkert att köra på vägarna.

På vår webbplats hittar du all information du behöver om bilbesiktning – från att förbereda ditt fordon och hitta närmaste besiktningsstation till att förstå de tekniska detaljerna och vad som händer under en besiktning.

Vi listar alla besiktningsstationer i Sverige så att du enkelt kan hitta och boka en tid som passar dig och ditt fordon. Vi ger dig också tips och råd för hur du kan förbereda dig på bästa sätt inför din besiktning och undvika onödiga problem.

På besiktigabilen.se hittar du också de senaste nyheterna och uppdateringarna kring bilbesiktning, så att du alltid är uppdaterad på de senaste kraven och reglerna.

Vi är här för att hjälpa dig att ta hand om din bil och se till att den är säker och i god skick för att köra på vägarna. Besök oss idag och låt oss hjälpa dig att förbereda dig för en framgångsrik besiktning av din bil.

Nya artiklar

Artiklar

Så minskar du bränsleförbrukningen i din bil

I takt med att bränslepriserna stiger och miljömedvetenheten växer blir det allt viktigare att hitta sätt att minska bränsleförbrukningen i vår vardagliga bilkörning. Att anpassa sitt körbeteende och se över bilens skick kan göra stor [läs mer...]

Samarbeten